BIVAS Media Group | eksolm.com
24015
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24015,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

eksolm.com

ABOUT

Фирмата ЕКСОЛ-М ДОО е присутна на македонскиот пазар  од 2009 г. Започнавме како  генерални увозници и дистрибутери на мотормото масло EXOL од Србија, но благодарение на довербата од нашите постојани клиенти стекната во текот на работењето денес  сме увозници и застапници за Македонија на неколку светски брендови и тоа – EXIDE акумулатори , ABRO – адитиви за моторни возила и  автокозметика , TRIFA – сите врсти на автосијалици и UNIBAT – мото акумулатори.

Веб Страна

eksolm.com

CATEGORY
Веб Дизајн, Фотографија