BIVAS Media Group | bispromet.mk
24019
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24019,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

bispromet.mk

ABOUT

Во склоп на Биспромет-Агроцентар, работат 4 земјоделски аптеки од кои една во Ресен, две во Битола и една во Кривогаштани-Прилеп, во кои се врши промeт на мало со семенски материјал, средства за заштита на растенијата, вештачки ѓубрива и репроматеријали за земјоделие. Биспромет-Агроцентар е трговско друштво во приватна сопственост. Во Агроцентарот на големо се продаваат вештачки ѓубрива, семенски материјали, фолија за земјоделие и други репроматеријали.

Веб страна

bispromet.mk

Date

June 27, 2013

CATEGORY
Веб Дизајн, Фотографија