BIVAS Media Group | MeridijanTravel.com.mk
24024
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24024,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

MeridijanTravel.com.mk

ABOUT

Туристичката агенција Меридијан Травел е основана од тим со повеќегодишно искуство во областа на туризмот. Поседуваме Лиценција А за вршење на туристичка дејност издадена од Министерството за Економија на Република Македонија, како и IATA сертификати. Располагаме со богата база на рецептивни и емитивни услуги, а нашата активност е целосно ориентирана кон клиентот.

Услуги:

 Авио билети
Конкурентни цени
Хотелско сместување on line
Hotelspro booking
Goglobal travel
Rent a car
Трансфери
Деловни патувања
Екскурзии
Индивидуални и групни патувања

 

Веб Страна

MeridijanTravel.com.mk

Date

March 20, 2013

CATEGORY
Веб Дизајн