BIVAS Media Group | bapal.com.mk
24011
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24011,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

bapal.com.mk

ABOUT

БАПАЛ е од првите компани за хигиенски услуги во Македонија која го примени ISO 9001:2008; 14001:2004; 18001:2007 и 27001:2005. Ние во нашата компанија сме целосно подготвени и посветени да им одговориме на сите барања и потреби на нашите клиенти  во сферата на хигиената и хаусмајсторските со тоа што ги нудиме сите решенија за беспрекорно извршена услуга, било тоа да е вашиот деловен простор или вашиот дом. Ние силно веруваме дека чистотата е професионалност и затоа веруваме  многу е битен дел од Вашето секојдневие.

Веб Страна

bapal.com.mk

Date

May 27, 2013

CATEGORY
Веб Дизајн