BIVAS Media Group | mfjanaki.com.mk
24035
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24035,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

mfjanaki.com.mk

ABOUT

МФ Јанаки е компанија основана во 1990 година, специјализирана за тргување и продажба на трактори и тракторски делови за повеќе реномирани марки на трактори како што се: IMT, MASSEY FERGUSON, FIAT, FORD, KHD, PERKINS. Во склоп на нашата компанија располагаме со изложбено продажен простор каде се изложени поголем дел од тракторите на лагер како и резервни делови за истите, магацин, сервис и машинска работилница каде вршиме ремонт на вашите половни трактори и нудиме гаранција за извршената услуга, и машински услуги од видот на егализирање на радалица, бушење на блокови, трнување на блокови, порамнување на глави и блокови и други машински услуги.

Веб страна

mfjanaki.com.mk

CATEGORY
Веб Дизајн