BIVAS Media Group | balbanja.mk
24039
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24039,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

balbanja.mk

ABOUT

Бал бања – Битола се занимава со продажба на мебел за бањи, кади и туш кади, керамички плочки, санитарија, водоводни матерјали и останати матерјали кои се потребни за комплетно опремена бања за уживање.

Во нашиот  изложбен салон можете да ги најдете производите од препознатливите светски  брендови како Kolpa san, KOLO, Rovas, Luxor, Lotus, Minotti и многу други. Нашиот продажен салон се простира повеќе од 500 м2 и магацински простор повеќе од 1000м2 лоциран во Битола.

Веб страна

balbanja.mk

CATEGORY
Веб Дизајн, Фотографија