BIVAS Media Group | Maxi-ls.mk
23960
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23960,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Maxi-ls.mk

ABOUT

Макси ЛС е компанија која врши дистрибуција и продажба на големо на различни производи од областа на хигиенско – санитарниот сектор и на хартиената индустрија. Го снабдува пазарот со производи што ги покриваат секојдневните потреби на рестораните, маркетите и домаќинствата. Исто така, го снабдува пазарот со широк асортиман на хигиенски производи за болници и домови за стари лица, во кој се вклучуваат и производи за инконтиненција.

Веб Страна

maxi-ls.mk

Date

January 01, 2013

CATEGORY
Веб Дизајн, Фотографија