BIVAS Media Group | helium.com.mk
23987
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23987,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

helium.com.mk

ABOUT

Компанијата ХЕЛИУМ чија специјалност е продажба производи за заштита од пожари, заштита при работа и заштита на животната средина.

Фирмата изработува планови, проекти и елаборати за заштита, како и проекти за изработка на автоматски стабилни системи за дојава, гасење пожар со вода, водена магла, FM200, CO2 и пенило, за детекција на гас, проекти за хидрантска и громобранска заштита.  Врши производство, продажба и сервис на противпожарни апарати, ПП метли, ПП гребла и знаци за забрана, опасност и известување…, ПП опрема, електрични мерења на громобранска заштита, мерења на токсични гасови, заземјување и отпор на изолација на електрични проводници и обука за заштита од пожари и спасување.

Веб страна

www.helium.com.mk

CATEGORY
Веб Дизајн