BIVAS Media Group | eltainzenering.com.mk
24000
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24000,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

eltainzenering.com.mk

ABOUT

Компанијата ЕЛТА ИНЖЕНЕРИНГ е основана 1991г. Наша основна дејност е изведба на градежно занаетчиски работи, комплетна изведба на ентериери,поставување мермер, керамика, водовод, паркет и молерај. Шлајфување и полирање на површини од мермер до висок сјај, како и нивно тековно одржување со машинско чистење и освежување.

Веб Страна

eltainzenering.com.mk

Date

April 17, 2013

CATEGORY
Веб Дизајн, Фотографија