BIVAS Media Group | Sezginler.com.mk
23979
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23979,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Sezginler.com.mk

ABOUT

Сезгинлер компани Sezginler Kompani постои повеќе од 60 години, започнувајќи како мала столарска работилница од 20м2, која низ годините прераснува во производствен погон со површина од 4000м2 за производство и трговија на внатрешни и надворешни собни врати од дрво, каде 20 години е препознатлив бренд на домашниот пазар, како и во странство.

Веб Страна

www.sezginler.com.mk

Date

March 27, 2013

CATEGORY
Веб Дизајн, Фотографија