BIVAS Media Group | Oskarplast.com.mk
23969
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23969,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Oskarplast.com.mk

ABOUT

Oскарпласт е една од водечките компании за производство на производи од армиран полиестер. Во производниот програм на Оскарпласт се вбројуваат многу производи и тоа:  изработка на базени од армиран полиестер, чамци, глисери, јахти, резервоари за вода и нафта, комплет урбана опрема како и многу други производи и можност за нарачка по барање на купувачите. Нашите производи ги пласираме на пазарот на Македонија, Косово и Албанија.

Веб Страна

oskarplast.com.mk

Date

October 03, 2012

CATEGORY
Веб Дизајн