BIVAS Media Group | Хостинг
Хостинг
23885
page-template-default,page,page-id-23885,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Хостинг

Следејќи ги трендовите и потребите на веб апликациите, креиравме пакети за хостирање според вашите потреби.

Нашите сервери се поставени во неколку различни дата центри во Европа, со хардверска RAID 10 заштита на податоците и NVME SSD дискови, редовни дневни копии и мониторинг од високо стручни инженери. Според потребите на вашите апликации ви нудиме Windows и Linux хостинг, како и Виртуелни Приватни Сервери (VPS) и дедицирани сервери со максимални перформанси.

 

 

Personal

Mini Business

Business

Business+

Web space

500 MB

1 000 MB

2 000 MB

5 000 MB

Bandwidth (месечно)

20 GB

40 GB

80 GB

100 GB

cPanel

+

+

+

+

E-Mail Акаунти

5

10

15

20

POP3/SMTP Акаунти

5

10

15

20

FTP Акаунти

1

E-Mail forwarding

+

+

+

+

Поддомени

Дозволени домени

1

1

1

2

CGI/Perl

+

+

+

+

MySQL 5+ датабази

1

2

PHP 8.0 +

+

+

+

+

Awstats Статистики

+

+

+

+

On-Line Телефонска поддршка

+

+

+

Е-mail поддршка

+

+

+

+