BIVAS Media Group | Мобилни апликации
23883
page-template-default,page,page-id-23883,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Мобилни апликации

Развојот на мобилните апликации секојдневно се во пораст заради зголемената употреба на паметните телефони и таблети во секојдневната комуникација за лични или бизнис потреби. Мобилната апликација за Вашиот бизнис ќе овозможи да добиете повеќе клиенти отколку преку традиционалните веб страни, каде можете да ги презентирате производите и услугите кои ги нудите на вашите постоечки или потенцијани клиенти. Искористувањето на мобилната технологија е гаранција за генерирање на добри резултати за Вашиот бизнис. Редовното ажурирање ќе допринесе за брза, точна и навремена информација на клиентот за вашиот бизнис.

 

Процес за креирање на мобилна апликација се одвива во следниве чекори:

 

  • Ги слушаме вашите идеи и потреби за мобилната апликација
  • Изготвувме план за развој на мобилната апликација
  • Развој на мобилната апликација, програмирање и тестирање и
  • Предавање на функционална апликација на клиентот