BIVAS Media Group | БИВАС МЕДИА ГРУП
БИВАС МЕДИА ГРУП
БИВАС МЕДИА ГРУП
23869
page-template-default,page,page-id-23869,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

За нас

БИВАС МЕДИА ГРУП ДООЕЛ Скопје е Маркетинг агенција која има за цел да помогне на многу бизниси на брз, едноставен и директен начин да ги пронајдат и задржат вистинските клиенти кој ќе ви носат сигурен тековен приход во Вашата Компанија.

 

Ние сме стратешко – маркетиншки ориентирана Компанија и Ви нудиме онлајн промоција која дава вистински резултати. Со помош на бројните начини за достапност до одбрани групи со нас не само што ќе пронајдете нови клиенти, туку ги наоѓате и задржувате вистинските.

 

Интернет Маркетинг е наша главна дејност, вклучувајќи го изработувањето на веб страни за различни намени, од наједноставни веб презентации преку форуми, блогови и веб продавници, па се до различни наменски системи за управување со податоци (CMS) и портали.

 

Изработката на квалитетна веб страна се состои од веб дизајн, css кодирање на припремениот дизајн и наменско програмирање на веб сајтот.  За процесот на изработка да се одвива брзо, а крајниот резултат да биде квалитетен, современ, оптимизиран за пребарување и по последните стандарди на веб развој нашиот тим се состои од високо професионални дизајнери и програмери.