BIVAS Media Group | Е-продавница
Е-продавница ви овозможува продавање на производите и услугите преку интернет со користење на платежни картички и други сервиси за интернет плаќање, исто така можете да ги уживате и низа предностите кои ги нуди ваквиот начин на работа
24265
page-template-default,page,page-id-24265,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Е-продавница

Следејќи го трендот за неопходен спој на трговијата и интернет технологијата придонесува за креирање на е-продавница која нуди 24/7 online достапност на производите и услугите кои ги нуди Вашиот бизнис за потребите на клиентите.

 

Е-продавница ви овозможува продавање на производите и услугите преку интернет со користење на платежни картички и други сервиси за интернет плаќање, исто така можете да ги уживате и низа предностите кои ги нуди ваквиот начин на работа и тоа:

 

Зголемување на приходите, намалување на трошоците за инвестирање на нова продавница на друга локација, ефикасна и таргетирана промоцијата на производите и услугите користејќи ги неограничените интернет маркетинг можности, 24/7 работно време на е- продавницата, поголем опсег на купувачи – тие можат да бидат од било кој дел на Македонија или светот, поголема достапност на е- продавницата за купувачите, во однос на физичката локација на продавницата, дополнителни посети преку интернет пребарувачите на Google, Yahoo, Bing и други со што се зголемува интересот и можноста за купување на одреден производ.

 

Процесот за креирање на е-продавница се одвива во следниве чекори:

  • Првични консултации – Анализирање на целите и желбите на клиентот;
  • Спецификации на проектот – што се треба да содржи е-продавницата;
  • Креирање на стабилна CMS основа;
  • Дизајн на е-продавница;
  • Имплементација и пополнување на содржината со производи и улуги и редовно ажурирање на лагер листата;
  • Тестирање и верификација;
  • Хостирање – Поставување на 100% функционална е-продавница на сервер и достапност од било каде;
  • Одржување – Редовни надградби, проверки, заштита и резервни копии (Backup) по желба на корисникот;