BIVAS Media Group | Графички дизајн и принт
Ви треба идентитет на Вашата фирма или сакате редизајн, освежување на веќе постоечки бренд, контактирајте не! Создавањето на нов дизајн за вашите производи и услуги не прави посебно среќни во креирање на комплетна маркетинг кампања за истите нивна промоција преку интернет и печатени медиуми. Креирање на дизајн на лого, каталози, банери, визит карти, флаери...
Графички дизајн и принт
23879
page-template-default,page,page-id-23879,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Графички дизајн и принт

Ви треба идентитет на Вашата фирма или сакате редизајн, освежување на веќе постоечки бренд, контактирајте не!

 

Создавањето на нов дизајн за вашите производи и услуги не прави посебно среќни во креирање на комплетна маркетинг кампања за истите нивна промоција преку интернет и печатени медиуми. Креирање на дизајн на лого, каталози, банери, визит карти, флаери…

 

Во продолжение можете погледнете дел од нашето портфолио за графички дизајн и принт